“Het geheel is meer dan de som der delen” is een bekende uitspraak die wij omarmen. Door een efficiënte samenwerking ontstaan er resultaten die afzonderlijk niet te halen zijn. Samen met u en uw buren willen wij helpen energie te besparen en het comfort en waarde van uw woning te verbeteren. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde bedrijven en organisaties bij elkaar gebracht, van bouwkundigen tot aan financiële raadgevers en van monumentendeskundigen tot aan schildersbedrijven. Deze mensen hebben passie voor hun vak. Door deze samenwerking zijn alle disciplines bij elkaar gebracht om uw doel te bereiken en door het horizon brede netwerk van alle bedrijven weten we voor elke uitdaging een oplossing. Naast de kennisbundeling is er nog een belangrijk voordeel van de gezamenlijke aanpak. Door het gelijktijdig uitvoeren kunnen veel kosten gedeeld worden die bij individuele projecten geheel voor uw rekening komen. Daarnaast is er nog een inkoopvoordeel waar u uiteraard van profiteert.

Wij vinden dat energiebesparende en comfort-verhogende ingrepen met respect voor de bouwstijl van uw woning uitgevoerd moeten worden. Of het nu gaat om rijksmonumenten of een jaren 30 woning, de deelnemende bedrijven zijn bekend met het vakmanschap en de bijbehorende regelgeving en subsidiemogelijkheden. Daarnaast houden wij rekening met de gevolgen voor het milieu en de gezondheid van mens en dier bij het adviseren en toepassen van de maatregelen. Wilt u een nieuwe badkamer of wilt u nu eindelijk eens die mooie kamer-en-suite deuren terug of is er een achterstand op het onderhoud ontstaan? Het kan interessant zijn om de werkzaamheden te combineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Wijk en Erfgoed Zwolle is een initiatief van Huis en Erfgoed Collectief, in samenwerking met het energieloket Verbeter & Bespaar Zwolle. Wij zijn aangesloten bij het Energieplein Zwolle-Kampen.